2020 Buzağı Desteklemesi Başvuruları Başladı

Written by user. Posted in Duyurular

2020 yılında doğan ve 2020/32 sayılı  Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliğinde belirtilen şartları  taşıyan buzağılar için destekleme başvuruları 31 Aralık 2020 tarihine kadar İlçe Müdürlüklerimizce alınacaktır. 

Yetiştiricilerimiz, desteğini hangi yetiştirici/üretici örgütü üzerinden almak istiyorsa, almak istediği örgüt üzerinden, soy kütüğüne kayıtlı yetiştiriciler damızlık sığır yetiştiricileri il birliğimize, herhangi bir örgüte üye olmayanlar ise işletmelerinin kayıtlı bulunduğu ilçe müdürlüklerimize başvuracaktır. 

Başvurular, 1. Dönem için 31/12/2020  tarihine kadar, 2. Dönem 01/04/2021-15/06/2021 tarihleri arasında olmak üzere iki dönem halinde yapılacaktır. 

1. dönemde başvuru yapamayanlar ikinci dönemde başvuru yapabilir. 1.dönemde başvuruda bulunduğu halde eksikleri nedeniyle desteklemeden yararlanamayanlar, ikinci dönemde eksikliklerini gidermesi halinde desteklemeden yararlandırılacaktır. 

Yetiştiricilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için bu tarihler arasında İlçe Müdürlüklerine başvuru yapmaları ve desteklemeye ilişkin askı icmallerini kontrol etmeleri önemle rica olunur.

KAYNAK: 2020 Buzağı Desteklemesi Başvuruları Başladı (tarimorman.gov.tr)

Geri Bildirim gönder...

user

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Yorum Yaz

Yorum yazabilmek için girişyapmalısın